Etiler kavşağı çalışması başladı

Etiler kavşağı çalışması başladı

Trafik sorununa çözüm bulmak amacıyla Kırıkkale Belediyesi’nin akıllı şehir projesi içerisinde yer alan Etliler Köprülü Kavşak çalışmaları başladı.

A+ A-



TRAFİK SORUNUNU RAHATLACAK OLAN KÖPRÜLÜ KAVŞAK İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Trafik sorununa çözüm bulmak amacıyla Kırıkkale Belediyesi’nin akıllı şehir projesi içerisinde yer alan Etliler Köprülü Kavşak çalışmaları başladı. İki şerit gidiş ve geliş şeklinde yapılacak olan çalışmaların 110 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

110 GÜNDE BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın geçtiğimiz aylarda açıkladığı 20 yatırım projesinin içerisinde yer alan Etiler Köprülü kavşak çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Alanda iş makineleri ve ilgili personeller tarafından gerekli malzeme teçhizat çalışmaları ile trafiğin farklı noktalardan geçici bir süreliğine sağlanması amacıyla kontroller de yapıldı.

TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM BULACAK

Özellikle sabah mesai başlangıcı ve akşam mesai bitişlerinde ciddi trafik sorunlarının oluştuğu bu bölge, Kırıkkale Belediyesi’nin akıllı şehir projesi içerisinde trafik sorununu çözüme kavuşturacak. İki şerit gidiş, iki şerit geliş şeklinde yapılması planlanan çalışmanın 3,5-4 ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanıyor. Başkan Mehmet Saygılı, Eylül ayında yapılan 20 proje tanıtımında özellikle Etiler Köprülü kavşak projesine büyük önem verdiklerini ifade etmişti.

BELEDİYE VATANDAŞLARI UYARDI

Kırıkkale Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, Etiler Köprülü Kavşak çalışmamızın başlamış olması nedeniyle, Etiler Kavşağından Sanayi Kavşağı istikametine gitmek isteyen sürücülerimizin alternatif güzergah olarak;  Ergenekon Caddesini kullanmalarını diler, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini önemle rica ederiz” ifadesine yer verildi.


Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur